Over ons

Way To Go Express is het vertrouwde adres voor al uw (spoed)zendingen.


Een jonge en dynamische transportdienst die uw opdrachten met professionaliteit, betrouwbaar en dedicated uitvoert, zowel nationaal als internationaal.


Na 24 jaar in loondienst alle shipping- en transportactiviteiten gemanaged te hebben voor een producent van medische apparatuur, ben ik na een reorganisatie op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging in de logistiek.


In 2017 kwam het idee om de transportdienst Way To Go Express te starten.             Toen ben ik meteen de opleiding  “ Vakbekwaamheid Beroepsgoederenvervoer ” bij TLEC gaan doen. Met dit diploma heb ik de Eurovergunning aan kunnen vragen bij het NIWO, waardoor ik me kan onderscheiden van de meeste aanbieders van sneltransport en meer dan 500 kg. mag vervoeren voor derden.                                      Dit betekent ook meteen garantie voor inbreng van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid. 


Daarna ook meteen de Medewerker Luchtvracht- en de ADR cursus gedaan, dus stukgoed uit de gevaren klassen 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 9 kunnen via Way To Go Express aangeboden worden voor transport.


Door de jaren heen heb ik ook een uitgebreid netwerk opgebouwd met meerdere transporteurs, zowel in het wegtransport, luchtvracht, zeevracht en koeriers.           Door samenwerking is dus eigenlijk ieder soort transport mogelijk.


Aangezien ik door deze jarenlange ervaring heel goed weet, wat een klant van een    dedicated transportdienst verwacht, denk ik mij wederom te kunnen onderscheiden.   Copyright © 2022 Way To Go Express | Alle rechten voorbehouden